lauantai 15. syyskuuta 2012

Ensimmäinen



Minulla on kauan pyörinyt päässä ajatus blogista. Ei mistään muoti- tai lifestyleblogista, vaan blogista johon voin kirjoittaa mielipiteitä, ehkä kertoa joistan lukemistani kirjoista, ja vaan kirjoittaa. Luetaanko se lifestyleblogiksi? Nyt tiedän lauseen, jolla yritän kuvata tätä blogia: Carrie Bradshaw. Haluan kirjoittaa kolumnia, tai no näppäillä postauksia, mutta melkein sama asia, eikö?

En kyllä ole oikeasti mikään äidinkielen kymppioppilas, tai mitään sellaista, enkä ehkä omaa muiden mielestä tarpeeksi värikkäitä mielipiteitä, mutta ajatuksia minulla on. Paljon ajatuksia jotka haluan jakaa kaikkien ihmisten nähtäväksi. Näistä minun toivottavasti monista tulevista teksteistä haluan sanoa sen, että kirjoitusvirheitä voi olla ja niistä saa huomauttaa. Yritän kuitenkin jotenkin tarkistella, ettei kirjoitusvirhepaholainen yritä hyökätä tekstieni kimppuun liian usein.

Mutta, tulevia kirjoituksia odotellessa voin vain sanoa, että kirjoittaminen on intohimoni, kirjat ovat rakkauteni, ja kaikki tekstit kaikista pahin heikkouteni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti